21-ви Март 2020г „Аз приемам“

мар. 21, 2020 | Постижения

За 5-та поредна година социалните мрежи бяха заляти от шарена вълна благодарение на всички, които се включихте и подкрепихте шареното предизвикателството на фондация „Живот със Синдром на Даун“ . Получихме и все още продължаваме да получаваме на лични съобщения, снимки, видеа и страхотни пожелания! Благодарим, че приемате, че отваряте сърцата си все повече за хората със синдром на Даун!

На 21-ви март шарени чорапи обухте хиляди хора, показахте и казахте „Аз приемам“. Вървим със смели крачки напред и благодарение на всички вас ПРОМЯНАТА е факт.

Продължавайте да ни следвате в социалните мрежи, за да виждате все повече резултати от развитието на фондация „Живот със Синдром на Даун“ , защото няма по-добро доказателство от реално постигнати цели, свършена работа и успехи!

Благодарим и на всички, които си купихте и обухте Шарените Чорапи с Кауза на фондация „Живот със Синдром на Даун“! Те са вече 8 модела, създадени специално за вас с наш дизайн и идея. Всички средства от продажбата на шарените чорапи в кампанията 21-ви март са за организиране на летен лагер за деца със синдром на Даун и техните семейства от цяла България, който е напълно безплатен за всички.

Ако искате да подкрепите инициативите на фондация „Живот със Синдром на Даун“ може да го направите ТУК или като си поръчате от нашите артикули с кауза ТУК.

  • Проекти и събития

  • Години

Количката е празна