21-ви Март „Аз приемам“

мар. 21, 2020 | Постижения

Това е една голяма инициатива на фондация „Живот със Синдром на Даун“ от 2016г. Всяка година социалните мрежи са заляти от шарена вълна благодарение на всички, които се включвате и подкрепяте шареното предизвикателството на фондация „Живот със Синдром на Даун“ . Получаваме постоянно лични съобщения, снимки, видеа и страхотни пожелания, но на 21-ви март те са стотици! Благодарим, че приемате, че отваряте сърцата си все повече за хората със синдром на Даун!

На 21-ви март шарени чорапи обувате вече хиляди хора в и извън България, показвате и казвате „Аз приемам“.

Вървим със смели крачки напред и благодарение на всички вас ПРОМЯНАТА е факт.

Продължавайте да ни следвате в социалните мрежи, за да виждате все повече резултати от развитието на фондация „Живот със Синдром на Даун“, защото няма по-добро доказателство от реално постигнати цели, свършена работа и успехи!

Благодарим и на всички, които си купувате и обувате целогодишно Шарените Чорапи с Кауза на фондация „Живот със Синдром на Даун“! Моделите с всяка година стават все повече, създаваме ги специално за вас с наш дизайн и идея. Всички средства от продажбата на шарените чорапи в кампанията 21-ви март са за организиране на летни лагери за деца със синдром на Даун и техните семейства от цяла България, които са напълно безплатни за всички.

Ако искате да подкрепите инициативите на фондация „Живот със Синдром на Даун“ може да го направите ТУК или като си поръчате от нашите артикули с кауза ТУК.