Купи с кауза

Създаваме продукти с кауза с призив към всички: "Аз приемам". Ние ежедневно се развиваме като фондация в обществена полза, инфлуенсъри и социални предприемачи и освен да осъществяваме проекти с помощта на спонсори и дарители, се стремим да финансираме и сами бъдещите ни инициативи в подкрепа и полза на деца със Синдром на Даун от цяла България, предлагайки продукти с кауза. Може да ни подкрепите като поръчате за Вас, Ваши близки, приятели и колеги наши продукти. Ако поръчате различни артикули, ние ще ги обединим в една доставка.

Шарените чорапи на Микаела "Аз приемам"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 7 лв + цена за доставка. Налични са детска номерация 26-29, 29-32; 32-35 и дамска номерация 35-38; 39-42. Разликата в двете е, че в детската номерация липсва изображение на торта, поради по-малката площ на чорапа.Шарените чорапи на Микаела "Аз приемам" са част от колекцията шарени чорапи на фондация "Живот със Синдром на Даун". Разработени и създадени са по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Микаелка обича сладките изкушения, които може да видите изобразени на нейния модел. Може да си направите подарък Шарени чорапи на Микаела, като по този начин ще подкрепите организирането на Летен лагер 2019г за деца със синдром на Даун и техните семейства, който ще бъде напълно безплатен за всички участници. 

Шарените чорапи на Крис "Аз приемам"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 7 лв + цена за доставка.  Наличните номерации от този модел са: 35-38; 39-42; 43-46. Шарените чорапи на Крис са част от колекцията шарени чорапи на фондация "Живот със Синдром на Даун". Разработени и създадени са по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Крис обича, когато си правим семейни кино вечери с пуканки, затова и неговият модел е свързан с тази тема. Може да си направите подарък Шарени чорапи на Крис, като по този начин ще подкрепите организирането на Летен лагер 2019г за деца със синдром на Даун и техните семейства, който ще бъде напълно безплатен за всички участници.

Шарените чорапи на Mама "Аз приемам"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 7 лв + цена за доставка. Наличните номерации от този модел са: 35-38; 39-42. Шарените Чорапи на Мама са част от колекцията шарени чорапи на фондация "Живот със Синдром на Даун". Разработени и създадени са по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Мама обича типично женски неща, затова и нейните чорапи са специално за дами, които харесват обувки, чанти и грим. Може да си направите подарък Шарени чорапи на Mама, като по този начин ще подкрепите организирането на Летен лагер 2019г за деца със синдром на Даун и техните семейства, който ще бъде напълно безплатен за всички участници. 

Шарените чорапи на Tати "Аз приемам"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 7 лв + цена за доставка. Наличните номерации от този модел са: 35-38; 39-42; 43-46. Шарените Чорапи на Тати са част от колекцията шарени чорапи на фондация "Живот със Синдром на Даун". Разработени и създадени са по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Тати прекарва дълго време пред компютъра и поддържа нашите социални канали в Youtube, Facebook и Instagram, затова и неговите чорапи са с тези икони. Може да си направите подарък Шарени чорапи на Tати, като по този начин ще подкрепите организирането на Летен лагер 2019г за деца със синдром на Даун и техните семейства, който ще бъде напълно безплатен за всички участници. 

Розова чаша "Аз приемам"

 Розова чаша "Аз приемам" - Моля, отбележете вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 12 лв + цена за доставка. Поръчвайки чаша с кауза вие подкрепяте проектите и инициативите на фондация "Живот със Синдром на Даун", които подпомагат развитието на деца със синдром на Даун от цяла България - адаптирано плуване, музикотерапия, физиотерапия, коледни тържества, летни лагери и други. Събраните средства от поръчки на чашите през 2018 г се изразходваха за реализиране на Летен спортен лагер 2018г , който беше отново напълно безплатен за всички 55 участници. 

Синя чаша "Аз приемам"

Синя чаша "Аз приемам" - Моля, отбележете вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 12 лв + цена за доставка. Поръчвайки чаша с кауза вие подкрепяте проектите и инициативите на фондация "Живот със Синдром на Даун", които подпомагат развитието на деца със синдром на Даун от цяла България - адаптирано плуване, музикотерапия, физиотерапия, коледни тържества, летни лагери и други. Събраните средства от поръчки на чашите през 2018 г се изразходваха за реализиране на Летен спортен лагер 2018г , който беше отново напълно безплатен за всички 55 участници. 

 

Тетрадка "Аз приемам"

Създадохме тази тетрадка с много ясни цели. Една от тях е за да можем, да организираме събития и да подкрепяме сами наши проекти, които подпомагат развитието на деца със Синдром на Даун от цяла България. Друга много важна цел е да достигнем до учениците в училище. Освен чрез проекта ни Урок за Синдром на Даун и толерантност в обществото за ученици от 1 до 8 клас и от 9 до 12 клас и чрез тетрадката ние се стремим, да разпространяваме информация за това генетично състояние и все повече ученици да разбират и чуват, че има деца със Синдром на Даун и че е много важно и необходимо те да са сред тях и да ги приемат. Тетрадката "Аз приемам" е формат А4, 40 листа с широки редове. Може да си направите подарък тетрадка с кауза, като заявите вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 2.49 лв + цена за доставка.

НАГОРЕ