Купи с кауза

Създаваме продукти с кауза с призив към всички: "Аз приемам". Ние ежедневно се развиваме като фондация в обществена полза, инфлуенсъри и социални предприемачи и освен да осъществяваме проекти с помощта на спонсори и дарители, се стремим да финансираме и сами бъдещите ни инициативи в подкрепа и полза на деца със Синдром на Даун от цяла България, предлагайки продукти с кауза. Може да ни подкрепите като поръчате за Вас, Ваши близки, приятели и колеги наши продукти.

Чаша "Аз приемам"

Събраните средства от продажба на чашите до юни 2018 г се изразходваха за реализиране на летен спортен лагер, който беше напълно безплатен за деца със Синдром на Даун и техните семейства от цяла България, общо 55 участници. Лагерът стана реалност с подкрепата на много хора в и извън България, които си поръчаха от чашата с кауза на фондация "Живот със Синдром на Даун". Безкрайно много благодарим на всички! Може да си направите подарък чаша с кауза, като заявите вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Моля, отбележете, че поръчвате чаша в бял цвят. Цената е 12 лв + цена за доставка.

Тетрадка "Аз приемам"

Създадохме тази тетрадка с много ясни цели. Една от тях е за да можем, да организираме събития и да подкрепяме сами наши проекти, които подпомагат развитието на деца със Синдром на Даун от цяла България. Друга много важна цел е да достигнем до учениците в училище. Освен чрез проекта ни Урок за Синдром на Даун и толерантност в обществото за ученици от 1 до 8 клас и от 9 до 12 клас и чрез тетрадката ние се стремим, да разпространяваме информация за това генетично състояние и все повече ученици да разбират и чуват, че има деца със Синдром на Даун и че е много важно и необходимо те да са сред тях и да ги приемат. Тетрадката "Аз приемам" е формат А4, 40 листа с широки редове. Може да си направите подарък тетрадка с кауза, като заявите вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Цената е 2.49 лв + цена за доставка.

НАГОРЕ