Купи с кауза

Създаваме продукти с кауза с призив към всички: "Аз приемам". Ние ежедневно се развиваме като фондация в обществена полза, инфлуенсъри и социални предприемачи и освен да осъществяваме проекти с помощта на спонсори и дарители, се стремим да финансираме и сами бъдещите ни инициативи в подкрепа и полза на деца със Синдром на Даун от цяла България, предлагайки продукти с кауза. Може да ни подкрепите като поръчате за Вас, Ваши близки, приятели и колеги наши продукти. Ако поръчате различни артикули, ние ще ги обединим в една доставка.

Детска книга "Приключенията на Крис и Микаела" Част 1 "Слънце в семейството"

+ ПОДАРЪК СТИКЕРИ - лимитирана серия за първите 100 от вас, които поръчат. Един от стикерите е препратка към книгата Приключениятя на Крис и Микаела, Част 2 "Искам при баба", която ще бъде налична през месец номември.

Моля, отбележете вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Това е първата издадена детска книга с авторски илюстрации в България по темата синдром на Даун. В нея ще прочетете за нашето ново начало, за промяната в живота ни след като се роди нашата слънчева дъщеря Микаела - за щастливите моменти, за вълненията, за трудностите, за това колко е важно да се борим, да сме упорити и да бъдем добри с всички около нас въпреки различията. Книгата е 40 страници, с твърди корици и много цветна. Автор е фондация "Живот със Синдром на Даун". Поръчвайки детска книга Приключенията на Крис и Микаела Част 1, "Слънце в семейството" вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно.

Благодарим за подкрепата и желанието да научите и да знаете повече!

Цената е 19 лв (+допълнителна цена за доставка) 

Шарени Чорапи "Слънце"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са 26-29; 29-32; 32-35; 35-38; 39-42; 43-46. Двата чорапа от този модел са различни цветове, но образуват слънце, което изгрява в пълният си блясък като се съберат двата крака. Едната част на чорапа показва, че дори и понякога да е мрачно и дъждовно, винаги след това изгрява слънце. Втората, че животът е шарен цветен и слънчев. Не случайно създадохме този модел, защото често наричат хората със синдром на Даун слънчеви. Поръчвайки Шарени чорапи "Слънце" вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата!

Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Шарени Чорапи "Зеленчуци"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са 26-29; 29-32; 32-35; 35-38; 39-42; 43-46. Този модел е свързан отново с нас заради новият вид клипове в рубриката "Крис и Микаела готвят". Затова и на чорапите има зеленчуци с готварска шапка. Защо зеленчуци? Защото са полезни. Поръчвайки Шарени чорапи "Зеленчуци" вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата! 

Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Шарени Розови чорапи "Аз приемам"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са 26-29; 29-32; 32-35; 35-38; 39-42; 43-46. Този модел е нежен, розов, шарен и е с логото на фондация "Живот със Синдром на Даун". На него е нашият призив към вас "Аз приемам". Ние приемаме, че хората сме различни и е важно да се подкрепяме и уважаваме. А вие? Поръчвайки Шарени Розови чорапи "Аз приемам" вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата! 

Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Шарени Зелени чорапи "Аз приемам"

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са 26-29; 29-32; 32-35; 35-38; 39-42; 43-46. Този модел е свеж, зелен, шарен и е с логото на фондация "Живот със Синдром на Даун". На него е нашият призив към вас "Аз приемам". Ние приемаме, че хората сме различни и е важно да се подкрепяме и уважаваме. А вие? Поръчвайки Шарени Зелени чорапи "Аз приемам" вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата! 

Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Шарените чорапи на Микаела

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са 26-29; 29-32; 32-35; 35-38. Разликата в двете е, че в детската номерация липсва изображение на торта, поради по-малката площ на чорапа. Всички шарени чорапи са разработени и създадени по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Микаелка обича сладките изкушения, които може да видите изобразени на нейния модел. Поръчвайки Шарените чорапи на Микаела вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата!

Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Шарените чорапи на Крис

 
Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са: 43-46. Всички шарени чорапи са разработени и създадени са по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Крис обича, когато си правим семейни кино вечери с пуканки, затова и неговият модел е свързан с тази тема. Поръчвайки Шарените чорапи на Крис вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата!
 

Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Шарените чорапи на Mама

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са: 35-38; Всички шарени чорапи са разработени и създадени са по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Мама обича типично женски неща, затова и нейните чорапи са специално за дами, които харесват обувки, чанти и грим. Поръчвайки Шарените чорапи на Мама вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата!

Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Шарените чорапи на Tати

Моля, отбележете в поле коментар коя номерация поръчвате, вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Наличните номерации от този модел са: 35-38; 39-42; 43-46. Всички шарени чорапи са разработени и създадени са по наша идея и дизайн и всеки модел е свързан с нашите предпочитания и интереси. Тати прекарва дълго време пред компютъра и поддържа нашите социални канали в Youtube, Facebook и Instagram, затова и неговите чорапи са с тези икони. Поръчвайки Шарените чорапи на Тати вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата!

 Цената е 7 лв (+допълнителна цена за доставка)

Жълта чаша LOVE "Аз приемам"

!!! НОВ АРТИКУЛ !!! Лимитирана серия от 100 броя чаши с ПОДАРЪК ПОДЛОЖКА. Наличностите са до изчерпване на количествата.

Моля, отбележете вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Поръчвайки Жълта чаша LOVE "Аз приемам" вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно. Благодарим за подкрепата!

Цената е 12 лв (+допълнителна цена за доставка)

Комплект Тетрадки "Аз приемам" 4 бр.

!!! НОВ АРТИКУЛ !!!  Всяка тетрадка е с различен дизайн, 40л, широки редове, формат А5, а на заданата корица има специално послание за всеки от Микаелка. Поръчвайки Комплект Тетрадки "Аз приемам" 4 бр. вие подкрепяте дейността, целите и проектите на фондация "Живот със Синдром на Даун", в които участват 57 деца със синдром на Даун от 9 града в България напълно безплатно.
Моля, отбележете вашето име, телефонен номер и адрес на офис на Еконт. Благодарим за подкрепата!

Цената е 10 лв (+допълнителна цена за доставка)

НАГОРЕ