Награда в категория за „Вдъхновяващи постижения за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване“

ное. 28, 2022 | Постижения

Фондация Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome получи 🏆НАГРАДА в категория за „ВДЪХНОВЯВАЩИ ПОСТИЖЕНИЯ ЗА РАЗНООБРАЗИЕ, РАВНОПОСТАВЕНОСТ И ПРИОБЩАВАНЕ на малцинствените групи и хора с увреждания“ в нестопанския сектор по време на НАЦИОНАЛНИТЕ НАГРАДИ НА Съвет на жените в бизнеса в България.
👉На 14 ноември 2022 г, в София бяха отличени организациите и постиженията в България, които осигуряват многообразна и приобщаваща работната среда, не допускат дискриминация и изграждат едно по-добро и устойчиво обществото.
👉Форумът се организира за първи път от Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) в партньорство с Европейската инвестиционна банка (ЕИБ).
👉Над 100 бизнес лидери, членове, партньори и приятели на СЖББ присъстваха на официалната церемония и подкрепиха финалистите и победителите. 45 бяха инициативите, които се бориха за престижните отличия.
👏Благодарим на Съвет на жените в бизнеса в България затова, че мислят в посока на разнообразие, равнопоставеност и приобщаване и на хората с увреждания!
Щастливи сме, че фондация Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome получи поредното отличие и признание за дейността и постиженията ни.
✅Радваме се, че на това събитие се открои силата на жените и умението им да бъдат успешни, неподценявани, достойни и с равни права, каквито ние ще продължим да показваме и доказваме, че могат да бъдат и хората със синдром на Даун.
✅Благодарим на журито /вижте на снимка кои са/ за оценката и наградата!
✅Хората със синдром на Даун имат място в обществото и вярваме, че това тепърва ще доказва и бизнеса и ще им дава възможност да работят, да бъдат пълноценни за себе си и уважавани от обществото – така, както са в други страни по света.