Промяната в учебниците по биология за 10 клас

сеп. 1, 2019 | Постижения

УСПЯХМЕ!

Актуална информация за синдром на Даун в учебниците по биология за 10 клас е факт от септември 2019г. Фондация „Живот със Синдром на Даун“ се пребори и успя да замени остарялата отпреди десетилетия информация с нова, актуална и да покаже вече и в учебниците, че синдромът на Даун в днешно време не е присъда.

Безкрайно благодарим на Проф. дбн Алексей Славков Савов – Началник на Национална Генетична Лаборатория , на Министерство на образованието и науката, на всички издателства и автори за вложеното желание, енергия, допълнителна работа с текста и снимките и най-вече за осъзнаването на необходимостта от промяна! Защото в основата на всеки проблем е липсата на актуална информация.

Благодарим от сърце на всички за съдействието! Благодарим и за подкрепата на Национална мрежа за децата – National Network for Children Bulgaria! Успехът е резултат от инициативата на фондация „Живот със Синдром на Даун“ и екипната работа на всички. ЗАЕДНО ПРОМЕНЯМЕ!

Благодарим, че сте част от по-доброто бъдеще на хората със синдром на Даун, защото да си различен не означава да си по-малко значим от останалите!

Ако искате да подкрепите инициативите на фондация „Живот със Синдром на Даун“ може да го направите ТУК или като си поръчате от нашите артикули с кауза ТУК.