Шареното предизвикателство на фондация „Живот със Синдром на Даун“

фев. 23, 2024 | Постижения

Участвайте в ШАРЕНОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО на 21-ви МАРТ на фондация „Живот със Синдром на Даун“!

1. ОБУЙТЕ шарените чорапи с кауза на фондация „Живот със Синдром на Даун“, поръчайте ги от сайта ни, раздел Купи с кауза;

2. НАПРАВЕТЕ СНИМКА с чорапите или ВИДЕО, в което казвате „Аз приемам хората със синдром на Даун“;

3. СПОДЕЛЕТЕ с #животсъссиндромнадаун и ни отбележете във всички социални мрежи – Instagram, TikTok,Facebook, Youtube, Threads;

Това е една голяма инициатива на фондация „Живот със Синдром на Даун“, която стартира през 2016г по случай Международния ден на хората със синдром на Даун на 21-ви март.

На този ден в световен мащаб се обуват шарени чорапи, като по този начин показваме подкрепа към хората със синдром на Даун.

Всяка година социалните мрежи са заляти от шарена вълна благодарение на всички, които се включвате и подкрепяте шареното предизвикателството на фондация „Живот със Синдром на Даун“ .

Благодарим, че приемате и отваряте сърцата си все повече за хората със синдром на Даун!

Благодарим, че хиляди хора се включвате в това предизвикателство и се подготвяте месеци по-рано – училища, детски градини, читалища, школи, корпоративния сектор и стотици семейства!

Благодарим, че купувате от шарените чорапи с кауза на фондация „Живот със Синдром на Даун“, защото по този начин вие подкрепяте проектите на фондацията, които са напълно безплатно за всички деца, които участват в тях – всяка година над 40 в от различни градове в България, а проектите са по адаптирано плуване, физиотерапия, музикотерапия, арт терапия и тенис.

Благодарим, че на 21-ви март хиляди хора в и извън България показвате и казвате „Аз приемам“.

Вървим със смели крачки напред и благодарение на всички вас ПРОМЯНАТА е факт.

Продължавайте да ни следвате в социалните мрежи, за да виждате все повече резултати от развитието на фондация „Живот със Синдром на Даун“, защото няма по-добро доказателство от реално постигнати цели, свършена работа и успехи!

Благодарим и на всички, които си купувате и обувате целогодишно артикулите с кауза на фондация „Живот със Синдром на Даун“!

Моделите шарени чорапи с всяка година стават все повече, създаваме ги специално за вас с наш дизайн и идея!

Ако искате да подкрепите инициативите на фондация „Живот със Синдром на Даун“ може да го направите ТУК или като си поръчате от нашите артикули с кауза ТУК.