Силвена Христова е избрана за Жена на годината 2019 в раздел Общество

дек. 1, 2019 | Постижения

Силвена Христова, председател на фондация „Живот със Синдром на Даун“ спечели награда Жена на годината 2019 в раздел Общество.

Силви: Благодаря на Grazia, Bulgaria за номинацията и за незабравимото изживяване! Благодаря на всички наши последователи, които гласувахте! Вие ни доказвате за пореден път, колко много ни подкрепяте, колко много вярвате и колко много смисъл има всичко, което правим. Благодарим, че сте до нас, защото фондация „Живот със Синдром на Даун“ се развива благодарение на много труд, ежедневни усилия, желание и много подкрепа от вас!

Благодаря и на цялото ми семейство и най-вече на Краси, който е с мен и в най-трудните и най-хубави моменти и с който случваме всичко заедно!

Тази година номинациите са с мотото НОВО НАЧАЛО. Нашето ново начало започна с раждането на Микаела и най-често срещаната генетична аномалия синдром на Даун. Животът ни пое в една по-различна посока на мисли, действия и ежедневна борба за преодоляване на много предизвикателства, доказване и много любов. Всичко си заслужава в името на децата. Не се страхувайте от новото начало, защото то може да промени живота ви в положителна посока и това до голяма степен зависи от всеки от нас!

Ако искате да подкрепите инициативите на фондация „Живот със Синдром на Даун“ може да го направите ТУК или като си поръчате от нашите артикули с кауза ТУК.

Галерия