Силвена Христова – нежната сила зад „Живот със Синдром на Даун“

мар. 3, 2017 | Медиите за нас

Преди децата, празникът на мама изглежда като специалниЯТ ден, в който всички са кротки и здрави. Мама е оставена да спи до толкова неприлично късно, че накрая просто се налага да я събудят, като й поднесат апетитна закуска в леглото.

След появата на децата се оказва, че не е точно така. И, както вчера каза Мая по въпроса: „Мама има пазник, Мая има пазник, сички имат пазник!“ Щях да се изкуша да го приема за детска мъдрост, ако не беше последвано от: „Мама има шапка, Мая има шапка, сички имат шапка!“ Накратко – мама има празник точно толкова, колкото и шапка. Тъкмо да отпиша деня още преди да е започнал, когато взех, че получих първо  поздравление… при това в самото начало на празника… от една толкова прекрасна мама, че нямаше как да не се зарадвам на 8 март.

Всички ние познаваме Силвена Христова от проекта „Живот със Синдром на Даун“. В поредица от видеоклипове тя, заедно със своя съпруг Красимир, баткото Крис и разкошната малка Микаела, тепърва ще ни разказват за своите семейни приключения. Крис вече беше гост в рубриката ни „Урокът“, по време на конкурса „Промяната“. Но днес, на празника на мама, звездата ще бъде Силвена 🙂 Коя е тя, как минават дните й, какво я забавлява, за какво мечтае… очаква ни да разберем. Преди това обаче ви предлагам да изгледате новото им видео. Аз съм просто влюбена в момента, в който Микаела вика батко си в Морската градина 🙂